Ontdek hier de verschillende modellen van de overboard en de gyropode smart balance tweewieler. De overboard is DE nieuwe revolutionaire oplossing voor al uw verplaatsingen binnens- en buitenshuis! Ecologisch, trendy en veilig, deze gyropode gaat overal met u mee. Wacht niet langer en rijd vrij rond met uw overboard.

LEER MEER OVER UW TOEKOMSTIGE OVERBOARD

De uitvinders van de overboard haalden hun inspiratie uit de zeer bekende fictiefilm ‘Back to the Future 2’, waarin we Marty Mc Fly op een elektronisch board boven de grond zien zweven: het eerste zwevende skateboard is geboren! Op basis van deze fictiefilm presenteerde fabrikant Lexus in augustus 2015 een prototype van de zwevende overboard in een skatepark. De stunt ging viraal, duizenden artikels spraken over deze heldendaad en de uitvinders begonnen met het ontwikkelen van een gyropode met twee wielen, zoals we die vandaag de dag kennen. De overboard die u op het punt staat te kopen is dus het resultaat van maandenlang onderzoek en ontwikkeling met als doel u een functioneel, trendy en ecologisch product aan te kunnen bieden. OVERBOARD, GYROPODE EN SMART BOARD? Er zijn tal van namen in omloop voor dit toestel op wielen, maar bij hoverboard-smart.be hebben we gekozen voor ‘overboard’ (hoverboard), omdat deze naam ons doet denken aan onze kindertijd. De term ‘gyropode’ is het meest geschikt omdat het dit elektrische skateboard definieert als een elektrisch aangedreven voertuig op twee wielen waarop de bestuurder eenvoudig rechtop blijft staan dankzij een gyroscopisch stabilisatiesysteem. Welke naam u ook wilt gebruiken, de overboard is dé must have van 2016! Met een snelheid van tot 20 km per uur is dit 100% ecologische vervoersmiddel dé manier om uw in de stad te verplaatsen. Hier leert u er meer over.

WAAROM KIEZEN VOOR HOVERBOARD-SMART.BE?

Door te kiezen voor onze site, bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat bovenal veilig is en een bereikbare klantenservice. Onze overboards zijn namelijk allemaal CE gecertificeerd (Europese Unie), voorzien van Samsung of LG batterij en zijn bovenal bij hun import aan een kwaliteitcontrole onderworpen. Wacht niet langer en schaf eindelijk een gyropode aan die niet vlam zal vatten, kapot gaat of u doet teleurstellen over de kwaliteit. De klantenservice van Goedkope Hoverboard staat tot uw beschikking voor het geven van informatie en advies over het aanbod van gyropodes en de verschillende mogelijkheden (LED, bluetooth verbinding, kleur, etc.)