FAQ

Micromobiliteit is een nieuwe trend en het is dus erg belangrijk dat wij als experts u informeren over de meest belangrijke aspecten van deze urban revolutie.

HOVERBOARD HELP

Hoe werkt het, is het gebruiksvriendelijk?

Dankzij een elektronische motor, een batterij en een gyrostabilisatie systeem. Vooruit, achteruit of 360° draaien: u blijft moeiteloos in balans. Het belangrijkste aspect van onze producten is dat hun besturingssysteem zo geprogrammeerd is dat u altijd veilig gebruik kunt maken van het vervoersmiddel.

In slechts tientallen minuten leert u hoe u de hoverboard moet gebruiken en in zelfs 30 minuten bent u een echte pro!

Op internet vind ik verschillende prijzen, waarom? En hoe zit het met de hoverboards die vlam kunnen vatten? 

Zoals bij alle nieuwe technologische producten, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de onderdelen.

Ben waakzaam voor goedkope namaakmodellen met onderdelen afkomstig uit China. Niet alleen omdat deze een directe invloed hebben op de levensduur van uw product, maar vooral in verband met uw veiligheid.

Van sommige producten is bekend dat ze vlam kunnen vatten, brand kunnen veroorzaken of kunnen ontploffen, dit soort producten voldoen uiteraard aan geen enkele norm. Ook het niet krijgen van een garantie is een teken dat het product van lage kwaliteit is.

Wanneer u een hoverboard aanschaft is het belangrijk om alle factoren in acht te nemen.

– De batterij: 90% van de hoverboards op internet worden geleverd met een Chinese batterij. Onze site daarentegen heeft gekozen voor de meest sterke Samsung batterijen.

– Een professionele klantenservice: Ontzettend veel online verkopers maken gebruik van Amazon en anderen marktplaatsen en hebben een valse identiteit. Hun bedrijf is gevestigd in het buitenland en zelfs wanneer ze u een garantie geven, kunt u, in het geval van problemen, rekenen op internationale verzendkosten. De klantenservice van Hoverboard Smart werkt vanuit Nederland, bestaat uit gekwalificeerde technici en rekent geen verzendkosten.

– Een optimale garantie : Wij geven uw hoverboard 1 jaar garantie op onderdelen en 6 maanden voor de batterij. 

– Een gecertificeerde hoverboard: Controleer goed of uw hoverboard CE gecertificeerd is – nogmaals dit is uniek bij web shop producten. Om u hoge kwaliteit te kunnen leveren, zijn alle producten in onze webshop  aan Europese kwaliteitscontroles onderworpen.

Oplaadtijd et actieradius? 

De oplaadtijd varieert van 1,5 tot 2 uur voor een actieradius van 20 km (Dit is extreem snel!).

Hoe werkt de garantie van Goedkope hoverboard?

Ervaart u problemen met uw hoverboard? Dan stuurt u deze eenvoudig naar ons op. U ontvangt binnen 48 uur meer informatie over de specifieke aard van de schade en de reparatieduur. Het gerepareerde product wordt vervolgens direct bij uw thuis afgeleverd.

Wat is het maximale draagvermogen? En de topsnelheid?

Onze gyropodes kunnen een maximaal gewicht dragen van 120 kg. De topsnelheid ligt tussen 14 en 16 km/u.

Hoe lang duurt het voordat ik het product ontvang?

Alle producten die zijn besteld voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog bezorgd, voor bestellingen naar Duitsland geldt de dag erna; naar Europa 2 dagen later, en alle bestellingen buiten de EU worden binnen 72 geleverd. Wij bezorgen alle bestellingen via DHL, UPS en TNT.

Betekenen de verschillende prijzen een verschil aan kwaliteit?

Onze gyropodes hebben allemaal dezelfde technische eigenschappen: ze worden allemaal geleverd met lithium-ion batterijen van Samsung en alle motors hebben een wattage van 700W (de sterkste die er is). Het verschil in prijs heeft uiteindelijk vooral betrekking op zaken zoals bluetooth verbinding, grotere banden, LED.

De technologie ontwikkelt zich razendsnel, maar ons team zorgt er altijd voor dat onze producten high-end zijn. Door een hoverboard bij ons te bestellen kunt u er dus zeker van zijn dat u altijd het nieuwste van het nieuwste krijgt.

Bestaat er een regelgeving ? 

Slechts een regelgeving: de fatsoensnorm

Onze producten zijn niet hinderlijk voor andere weggebruikers en zijn zeer geschikt voor het stadsleven en op de stoep – mits u daarbij uiteraard let op passerende voetgangers.

Het regent, kan ik de hoverboard gebruiken? 

De hoverboards hebben een IP waarde van IP54, wat betekent dat ze spatbestendig zijn en u ermee kunt rijden op een natte ondergrond. Wij adviseren u desalniettemin om plassen water en stromende regen te vermijden.

Op welke ondergrond functioneren jullie producten?

Elk product heeft specifieke eigenschappen. Onze producten zijn in principe gemaakt voor gebruik in de stad en geschikt voor harde ondergrond. De oneffenheden van de weg of de stoep vormen geen probleem en zijn geen obstakel voor het besturen van onze hoverboards. Neem voor meer informatie over een specifiek product gerust contact met ons op via e-mail of telefoon.

Kan ik sporten met de hoverboard ?

De hoverboard is een eenvoudig glijdend voertuig dat niet veel inspanning vereist. Het is vermakelijk en is ontspannend. Door te rijden op een hoverboard traint u licht uw middenrif.

U heeft nog vragen? Neem contact met ons op via e-mail.